VVJ Lustrumviering 15 september 2016

VVJ Lustrumviering 15 september 2016

16 aug 2016

Op donderdag 15 september a.s. vindt de viering van het 4e lustrum plaats van de VVJ. Deelname aan de lustrumviering staat uitsluitend open voor leden van de VVJ. Het lustrum zal plaatsvinden in Utrecht. Het belooft een zeer interessante en leuke middag en avond te worden, dus deze kans kunt u als VVJ lid niet aan u voorbij laten gaan!

Programma
Het lustrum kent het volgende programma (onder voorbehoud):

12.00 te uur tekst Inloop en Italiaanse lunch bij Sociëteit “de Vereeniging”; restaurant Mammoni (www.mammoni.nl) aan de Mariaplaats 14 te Utrecht (op loopafstand van Utrecht CS en vlakbij parkeergarage Springweg)
13.15 uur Opening door de bestuursvoorzitter van de VVJ, mw. mr. S.M. (Suzanne) Simonis
13.30 uur Lezing mr. A. Moret “Actualiteiten Bouwrecht”
14.30 uur Lezing gemeente Utrecht “Herontwikkeling Stationsgebied Utrecht"
15.30 uur Rondleiding Stationsgebied Utrecht
17.00 uur Borrel op geheime locatie
19.00 uur (walking) dinner in De Dom met feest met bekende Utrechtse DJ! (op loopafstand van Utrecht CS en vlakbij parkeergarage Springweg)
   

Lezingen
Aan het bijwonen van de studiebijeenkomst worden 2 studiepunten toegekend. Ten behoeve van (kandidaat)notarissen die de lezingen hebben bijgewoond zal de presentielijst achteraf ten behoeve van puntentoekenning worden toegezonden aan de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

2p.png

Rondleiding
De rondleiding zal bestaan uit een wandeling door het Stationsgebied en bezoek aan een van de vele bouwlocaties. Bij grote belangstelling zullen alternatieve rondleidingen worden verzorgd. Aan de deelnemers kan dan worden gevraagd een keuze te maken.

Kosten
De kosten bedragen, net als vijf jaar geleden, € 100,-- indien u aan het volledige programma wenst deel te nemen. Wilt u alleen aan het dagprogramma (zonder walking dinner) deelnemen, dan bedragen de kosten € 70,--. Wilt u alleen aan het walking dinner deelnemen, dan bedragen de kosten € 30,--. Bij uw aanmelding dient u uw keuze duidelijk aan te geven.

Aanmelding
U kunt zich inschrijven via deze link. Let op: vergeet niet op de knop "Verzend" te klikken. Mede met het oog op de catering verzoeken wij u zich uiterlijk 1 september 2016 aan te hebben gemeld. Aan deze dag kunnen maximaal 150 personen deelnemen. Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst en ontvangst van de betaling. U krijgt direct na aanmelding een bevestiging van uw inschrijving per e-mail. Indien het maximum aantal deelnemers is bereikt ontvangt u daarvan ook bericht. U ontvangt na inschrijving separaat een factuur.

Graag tot ziens op donderdag 15 september aanstaande!