Activiteiten

VVJ STUDIEMIDDAG 
"Het Geheim van een Succesvol project":
donderdag 20 september 2018

Locatie: Grand Hotel Karel V, Geertebolwerk 1 in Utrecht. Voor nadere info zie www.karelv.nl

Iedereen weet het inmiddels wel: samenwerken ligt aan de basis van succesvolle projecten. Maar, wat is succes? En wat is succesvol samenwerken? Is het een kunst, is het een trucje, kun je het leren? En hoe meet je succes? En hebben we het dan over de oplevering, of over de exploitatie van het project? Allemaal relevante vragen.

Arent van Wassenaer neemt ons mee in de wereld van succesvolle en minder succesvolle projecten. Aan de hand van zijn in 2017 verschenen boek "A Practical Guide to Successful Construction Projects" leidt hij ons rond langs al die aspecten die hiermee te maken hebben, waaronder ook het recht.

Programma (onder voorbehoud):

13.30 - 13.55 uur: Ontvangst en registratie met broodjes

13.55 - 14.00 uur: Welkomstwoord van de voorzitter/bestuurslid van de VVJ

14.00 - 15.30 uur: 1e deel lezing

15.30 - 16.00 uur: Pauze

16.00 - 17.30 uur: 2e deel lezing

Vanaf 17.30 uur: Borrel

Arent van Wassenaer was 33 jaar (bouw)advocaat en partner en sinds de jaren negentig mediator. Hij treedt regelmatig op als mediator in bouwgeschillen. Medio 2016 nam hij afscheid van de advocatuur en richtte hij The Faithful Goose op. Hij houdt zich bezig met de vraag hoe je geschillen kunt voorkomen en hoe opdrachtgevers en opdrachtnemers, samenwerkend vanuit gedeelde belangen, van een project een succes kunnen maken.

INSCHRIJVEN
U kunt zich inschrijven via deze link.
Indien u per email een uitnodiging heeft ontvangen, kunt u beter aanmelden via de link in de uitnodiging. Uw gegevens zijn dan al (grotendeels) ingevuld.

Aan het bijwonen van de studiebijeenkomst worden 3 studiepunten toegekend. Ten behoeve van (kandidaat)notarissen die de studiebijeenkomst hebben bijgewoond zal de presentielijst achteraf ten behoeve van puntentoekenning worden toegezonden aan de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

     


De groepsgrootte bedraagt maximaal 80 personen. Toelating geschiedt op volgorde van binnenkomst van uw inschrijving in het geautomatiseerde systeem. U krijgt direct na aanmelding een bevestiging van uw inschrijving per e-mail. Indien het maximum aantal deelnemers is bereikt ontvangt u daarvan ook bericht.

De kosten voor deelname bedragen voor u als lid van de VVJ slechts € 150,00 (introducés betalen € 225,00). U ontvangt na inschrijving separaat een factuur. Pas na ontvangst van uw betaling bent u verzekerd van deelname.

Annuleringsvoorwaarden
Kosteloze annulering is mogelijk tot 6 september 2018. Daarna blijft de verplichting tot betaling. Indien u toch verhinderd bent, dan kunt u een plaatsvervanger laten deelnemen (let op: indien dit een niet-lid betreft, ontvangt u een aanvullende factuur voor het verschil in deelnamekosten van een lid en niet-lid. U blijft zelf verantwoordelijk voor de betaling).

Advocaten die in aanmerking wensen te komen voor een certificaat van deelname dienen hiertoe zowel de begin- als eindpresentielijst te tekenen en de gehele bijeenkomst bij te wonen.


DATA VERDERE VVJ STUDIEMIDDAGEN 2018:

- donderdag 22 november

De Studiemiddagen vinden plaats in Grand Hotel Karel V, Geertebolwerk 1 in Utrecht. Voor nadere info zie www.karelv.nl

DONDERDAG 11 OKTOBER
CONFERENTIE HUURRECHT ACTUALITEITEN: VAN PRIVACY TOT BLOCKCHAIN

Organisator: Den Hollander uitgeverij

Locatie: Kasteel De Wittenburg, Wassenaar
Tijden: 12.00 - 18.00 uur
VVJ-leden ontvangen een korting op de deelnameprijs en betalen €425,00 in plaats van het reguliere tarief van €495,00. Meer informatie en aanmelden: www.denhollander.info